fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»3ο Run for Autism - 31.3.2024
3ο Run for Autism - 31.3.2024
Running
RUN-FOR-AUTISM.jpg
Το 3ο RunforAutismθα διοργανωθεί στην Αγία Νάπα, στις 31 Μαρτίου 2024, με την προσθήκη της απόστασης ημιμαραθωνίου! 
Ο 3ος αγώνας Run for Autism Half Marathon, που αποτελεί τον μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της επαρχίας Αμμοχώστου, είναι γεγονός! Ο αγώνας περιλαμβάνει τις αποστάσεις ημιμαραθωνίου, 10, 5 και 1 χιλιομέτρου, καθώς και ένας πιο μικρός αγώνας των 500 μέτρων.
Οι προηγούμενες δύο χρονιές διοργανώθηκαν με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό είχαν ξεπεράσει και τις δικές μας προσδοκίες! 
Οι προετοιμασίες βρίσκονται εδώ και καιρό σε πλήρη εξέλιξη και δρομείς της Κύπρου και από εξωτερικό, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα αξιοζήλευτο αγώνα αθλητικής ανταγωνιστικότητας και παράλληλα να συμβάλουν για ένα καλό σκοπό.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και από τους Εθελοντές δρομείς “Run for Autism Famagusta”. 
Τα έσοδα θα διατέθουν για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα και το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Χώρος:
Όνομα:  Nissi Beach, Αγία Νάπα
Ταχυδρομική διεύθυνση: Nissi Beach


Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  31 Μαρτίου 2024

Είσοδος:  https://getyourtickets.eu/event/runforautism2024

Ιστοσλίδα διοργανωτή:
https://www.facebook.com/events/1099847750986614
https://getyourtickets.eu/event/runforautism2024

DATE AND TIME
Κυριακή, Μαρτίου 31, 2024
LOCATION
Αμμόχωστος
AGIA NAPA
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.